Over ons

Welkom bij Event Productie Partners

Wij zijn gespecialiseerd in de technische en facilitaire productie van corporate events, publieksevenementen en festivals. Van A tot Z geregeld, tot in de puntjes verzorgd. Wij houden van uitdagingen en nieuwe unieke concepten. 

Wie zijn wij

Event Productie Partners is in 2020 opgericht door Martijn Post en Hans Dudok van Heel. Nadat zij jarenlang onder verschillende andere bedrijfsnamen actief waren (sinds 2014) is besloten om onder een nieuwe verse naam door te gaan tijdens de Coronacrisis. In de afgelopen jaren hebben wij bewezen een solide en betrouwbare partner te zijn voor evenementenbureaus, concert- en event organisatoren. 

Onze missie

Onze missie is een toonaangevende partner te zijn voor inspirerende en doeltreffende evenementen. Bij ons is ‘nee’ géén optie en willen we graag een uitstekend evenement leveren. Na afloop van een evenement moet iedereen, zowel de opdrachtgever als de gasten, eigen collega’s en zelfs leveranciers, met een glimlach en een goed gevoel naar huis gaan. We werken graag aan langdurige relaties voor de perfecte ontzorging!

 

Wat doen wij?

Maar ook...

Onze werkwijze

01.

Ontdekken

Samen gaan we met een kop koffie eens praten wat jij voor je ziet. Kunnen we je helpen met een deelproductie of een event van A tot Z? Waar sta je voor open? Wat zijn jouw wensen en hoe pak jij het graag aan? Op basis van jouw input geeft ons team  je een advies op maat. Van creatieve concepten met unieke oplossingen tot vergunninge.

 
02.

Tussenfase

Zodra het complete plaatje helder is vormen we een waterdicht plan. We bespreken met elkaar het budget en gaan één samenwerkingen met elkaar aan. Jij keurt onze offerte goed en wij gaan voor je aan de slag! In de vervolg fases gaan we plannen, bouwen en vervolgens genieten. Ons team staat 24/7 voor je klaar!

03.

Ontwerpen

We gaan aan de slag met het plan en werken alles van A tot Z voor je uit! Plattegronden, faciliteiten, logistiek, techniek, decor, veiligheid, mobiliteit – alles dat bij een complete voorbereiding komt kijken nemen we voor onze rekening. Samen met de betrokken partijen bespreken we alle details en zorgen we voor de juiste voorbereiding!

04.

Uitwerking

Het is zover! We gaan aan de slag op locatie..  Wij werken met ervaren aanpakkers. Van de technisch producenten en regisseurs tot decorbouwers en site crew. Maar ook beveiligers, hosts, ticket- en barpersoneel. We zorgen dat iedereen precies weet wat er moet gebeuren om het evenement perfect op te bouwen en klaar te maken. 

 

05.

Event

Het belangrijkste moment waar we samen naartoe gewerkt hebben. Wij staan gedurende de hele show paraat om eventuele storingen of adhoc werkzaamheden op te pakken. Afhankelijk van het evenement zorgen we voor de juiste aangepaste ondersteuning en kun jij volledig ontspannen en genieten van jouw idee wat werkelikheid is geworden!

 

06.

Replay?

Een project is pas geslaagd als iedereen zorgeloos kan terugblikken. Als aanspreekpunt van leveranciers dragen we daarom de verantwoordelijkheid voor het eindresultaat. Na afloop zorgen we dat alles netjes wordt achtergelaten en afgehandeld met de diverse betrokken partijen. Na elke evenement plannen we graag een evaluatie met elkaar in.